Bij kleine of grote Aluminium laswerk Noord Holland opdrachten bent u bij Welldone BV aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar ervaring in deze branche hebben wij veel ervaring opgedaan in het Aluminium laswerk. Met deze ervaring gaan wij graag een uitdaging aan. Met zowel onze vaste krachten als ZZP’ers kunnen wij elk Aluminium laswerk opdracht aan. Benieuwd naar ons team? Klik dan hier om kennis te maken ons team.

Waarom Aluminium laswerk Noord Holland?

Het materiaal Aluminium wordt nagenoeg in alle industriële sectoren gebruik gemaakt. De voornaamste redenen van de toename van het gebruik van dit materiaal is gebaseerd op technische eigenschappen en de duurzaamheid. Hieronder zijn een aantal voordelen en nadelen opgesteld over het aluminium laswerk.

Voordelen Aluminium laswerk

  • Aluminium staat bekend om de sterke, lichte en stijve structuur,
  • Aluminium is zeer goed bestand tegen weersinvloeden, corrosie door zeewater en een aantal oxiderende zuren,
  • Hitte bestendig,
  • Indien juist gelast doet Aluminium zeker niet onder voor andere gelegeerde materiaalsoorten.

Nadelen Aluminium laswerk

  • Alle lasverbindingen zitten vast en zijn niet demonteerbaar,
  • Tijdens het lassen kan de directe omgeving negatief worden aangetast. Denk aan de gezondheidsrisico’s van de beroepsbeoefenaars, schoon werken en een schone omgeving is een pre,
  • Tijdens het lassen van Aluminium kunnen er warmte scheuren optreden.

Duurzaam Aluminium laswerk

De visie van Welldone BV is als volgt ‘Beter goed en duurzaam, dan snel en goedkoop’. Duurzaamheid zit bij ons hoog in het vaandel. Onze schone en veilige werkplaats is voorzien van de meest recente apparatuur waardoor de duurzaamheid wordt gewaarborgd. Het materiaal Aluminium is ook een duurzaam materiaal. Het materiaal kan gemakkelijk worden gerecycled en de kwaliteit van gerecycled aluminium blijft gelijk aan nieuw aluminium. Wij zijn het bedrijf voor Aluminium laswerk in Noord Holland.

Wilt u meer informatie ontvangen over Aluminium laswerk Noord Holland? Of wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan  Neem dan hier contact met ons op.