Roestvrijstaal lassen is bij Welldone BV een dagelijks begrip. Het ervaren personeel heeft de juiste knowhow om opdrachten in roestvrijstaal lassen professioneel uit te voeren. Wij zijn uitgerust met het meest recente apparatuur waardoor we in principe alle opdrachten van roestvrijstaal lassen kunnen voldoen. Benieuwd of wij ook uw opdracht aan kunnen? Neem dan hier contact met ons op.

Roestvrijstaal lassen, waarom?

Eerst leggen wij u kort uit wat lassen precies is. Door middel van druk en/ of warmte worden materialen verbonden, het verbindingsplaats van het materiaal wordt in een vloeibare toestand gebracht, terwijl al of niet materiaal met ongeveer dezelfde samenstelling wordt toegevoegd, hierdoor ontstaat er continuïteit tussen de te verbinden delen. Het verschil ten opzicht van solderen, waarbij alleen het tin wordt gesmolten om zo twee materialen aan elkaar te verbinden, smelten ook de materialen die worden verbonden.

Het roestvrijstaal lassen is mogelijk met zowel MAG lassen, TIG als met electrode lassen. Maar met welke van deze is het resultaat het beste? Met TIG lassen heeft u het beste resultaat, echter is het apparaat ook meteen het duurste in de aanschaf. Het minste resultaat wordt geleverd door electrode lassen. Voor een goed en betaalbaar las resultaat wordt er gebruikt gemaakt van MAG lassen.

Ervaren personeel

Bij Welldone BV werken wij met een uitstekend team die diverse specialiteiten in huis hebben. Met een aantal vaste krachten, die waar nodig worden geholpen door ZZP’ers, kunnen wij uw opdrachten professioneel uitvoeren. Het roestvrijstaal lassen is een onderwerp waar het personeel graag mee aan de gang gaat. Het personeel heeft een uitstekende werkplaats ter beschikking. Deze is gevestigd in het prachtige Broek op Langedijk. De werkplaats is uitgerust met het meest recente apparatuur.

Benieuwd naar een aantal impressie foto’s van onze werkplaats? Klik dan hier en maak kennis met Welldone BV te Broek op Langedijk.