wie zijn we - wat doen we - hoe doen we het

Ons team

Het beleid van Welldone BV is erop gericht de projecten zoveel mogelijk met eigen personeel uit te voeren. Het totale personeelsbestand is afhankelijk van de hoeveelheid onderhanden zijnde werk en varieert van ca. 9 in het winterseizoen tot ca. 15 in het hoogseizoen. Deze fluctuaties kunnen soepel worden opgevangen doordat Welldone BV georganiseerd is in de metaalbranche. Door de opgedane ervaring is een uitstekend inzicht verkregen in het beschikbare personeel op de arbeidsmarkt en hun specifieke kwaliteiten. Alle personeelsleden die in het hoogseizoen op contractbasis door Welldone in dienst worden genomen zijn voor het merendeel reeds een aantal opeenvolgende jaren bij Welldone BV werkzaam geweest. Door de vaste kern van vaklieden en specialisten beschikt Welldone BV over veel ervaren werkkrachten hetgeen de flexibiliteit vergroot om op pieken in te kunnen spelen. Indien gewenst zijn curriculum vitae beschikbaar van zowel het leidinggevend- alsook het uitvoerend personeel.

Jack Schoonenberg

Directeur - Eigenaar

Ik ben gestart als freelancer in 1991 en verhuurde mij als pijpfitter-lasser. 1e grote klus was op de Marinewerf te Den Helder waar een Warmte Kracht Station gebouwd werd. Het grote leidingwerk, vanaf 3” t/m 12” werd door Welldone ( Jack ) gefabriceerd en gemonteerd. Al snel moesten er extra mensen bij. Na 3 maanden 2 man extra voor dit 14 maanden durende project, dit was een mooie basis om verder te groeien!

Binnen c.a. 15 maanden was de 1e werkplaats te Schagerbrug een feit! Na c.a. 1,5 jaar in Schagerbrug gevestigd te zijn , heb ik een stukje grond gekocht in het mooie Broek op Langedijk. En daar een mooie werkplaats neergezet.

Dit zijn wij

Ons fantastische team van Welldone BV.
Jeremy Schoonenberg
Gecertificeerd lasser

Hoi, ik ben Jeremy Schoonenberg. In 2008 ben ik bij Welldone BV begonnen als lasser. Vanaf heden doe ik ook veel kantoorwerkzaamheden op gebied van kwaliteit

Mark van der Putten
Voorman - Lasser - Bankwerker

Mark van der Putten is een gecertificeerd lasser, bankwerker alsmede voorman

Mike Schoonenberg
Tekenaar

Mijn naam is Mike Schoonenberg en ik ben al ruime tijd in dienst bij Welldone. Ik ben begonnen als gecertificeerd lasser-bankwerker en voer nu ook tekenwerkzaamheden uit

Carina Schoonenberg
Administratie

Carina Schoonenberg verzorgt de administratie

Rens Vroegop
Bankwerker - Lasser

Mijn naam is Rens Vroegop en ben vanaf Oktober 2017 in dienst als gecertificeerd bankwerker-Lasser

Glenn van Kleef
Lasser

Glenn is gecertificeerd TIG Lasser