Citaat NRG Petten: De lasexperts van Welldone voldoen aan de hoge kwalificatie-eisen die gesteld worden in de nucleaire sector, mede dankzij hen is de reparatie van de bottom plug liner succesvol verlopen!

Ten behoeve van de olie-, gas- en procesindustrie voert Welldone al meerdere jaren prefabricatie en installatie werkzaamheden uit aan hoofdzakelijk hoogwaardige materialen die onder enigerlei keur vallen, zoals Roestvaststaal 304, 316, 316ti, Duplex staal en Aluminium.

Al onze werknemers alsook alle leidinggevenden zijn dan ook gewend om al hun activiteiten uit te voeren geheel in overeenstemming met de gestelde eisen van toezichthoudende instanties zoals Stoomwezen, Det Norske Veritas, Bureau Veritas, Lloyds en American Bureau of Shipping.

Alle lassers van Welldone zijn in het bezit van alle mogelijke Las-kwalificaties om deze materialen kwalitatief goed te kunnen verwerken. In het geval deze kwalificaties niet in het voorgeschreven las-proces voorzien worden in overleg met de opdrachtgever nieuwe, specifieke Las-Methode Kwalificaties ontwikkeld en geschreven en worden de bijbehorende Laskwalificaties behaald.

Zowel op regie als op lumpsumprijzen worden prefab werkzaamheden uitgevoerd aan leidingen en constructies waarna vervolgens door dezelfde werknemers de installatie wordt verzorgd.

Periodiek worden door werknemers van Welldone complete bedrijfsstops of spoedreparaties uitgevoerd ten behoeve van de gas-, olie en/of procesindustrie.
Welldone is zeer vertrouwd met dit soort werkzaamheden.

Voor grotere en kleinere stops heeft Welldone altijd de juiste mensen in huis die deskundig en adequaat begeleid worden. Spoedreparaties worden snel en vakkundig verholpen op ieder uur van de dag. Al deze gemotiveerde mensen zijn bekend met begrippen zoals Kwaliteitsborging, Kwaliteitsbeheersing en Veiligheid.

Betrouwbaarheid en kwaliteit zijn dan ook de sleutelbegrippen in de relatie met al onze opdrachtgevers.