Lassen bij Welldone B.V.

Bekijk hier wat we doen.

Ons laswerk

Onze laswerkzaamheden uitgelicht

Orbitaal lassen

Bij Welldone BV zijn onze gecertificeerde mensen al geruime tijd bezig met het orbitaal lassen van alle soorten RVS en Hast Alloy. Sinds heden beschikken wij dan ook over meerdere orbitaal lasmachines. Dit om de vele vraag naar de orbitaal werkzaamheden te kunnen blijven uitvoeren, naar tevredenheid van de klant.

Lassen van Aluminium en exotische materialen onder de hoogste keuringseisen

Ten behoeve van de Nucleaire, Pharma en procesindustrie voert Welldone al meerdere jaren prefabricatie en installatie werkzaamheden uit aan hoofdzakelijk hoogwaardige materialen die onder enigerlei keur vallen. Bij Welldone BV zijn onze gecertificeerde mensen al ruim 30 jaar gespecialiseerd in Aluminium lassen. Voor een groot aantal vaste klanten zoals NRG Petten, worden zowel onze vaste mensen als ZZP’ers ingezet om opdrachten op het gebied van aluminium lassen uit te voeren.

Kwaliteit

Door de toenemende kwaliteitszorg is er behoefte ontstaan aan een systeem dat de gebruiker van een product waarborgen biedt voor de kwaliteit. Die kwaliteit is afhankelijk van de kwaliteit van de gebruikte materialen en de handelingen om tot het eindproduct te komen.

Uitrusting

Net als bij het personeel is ook hier het beleid van Welldone erop gericht de projecten zoveel mogelijk met eigen equipment uit te voeren. In het bijzonder het beschikbaar hebben van specialistisch las- en fit-equipement vergroot de flexibiliteit en de betrouwbaarheid om projecten snel, kwalitatief, veilig en efficiënt uit te voeren.